Το νέο site είναι έτοιμο !

Από τον Φεβρουάριο του 2003, αρχικά με το όνομα Vision Training Institute, ο οπτομέτρης Φώτης Βελισσαράκος παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες στον τομέα της εξειδικευμένης οπτομετρικής αξιολόγησης και εξάσκησης της όρασης σε παιδιά και ενήλικες. Μέσα απο αυτήν την εξειδίκευση, τα άτομα με δυσλειτουργίες στο οπτικό τους σύστημα δέχονται την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Το 2013 επεκτάθηκαν οι δραστηριότητες του γραφείου στον τομέα της επιστημονικής ενημέρωσης οπτικών οπτομετρών και άλλων ειδικών πάνω σε θέματα λειτουργικής όρασης και vision training μέσα από σεμινάρια που επιμελείτε και παρουσιάζει ο Κος Βελισσαράκος. Παράλληλα διοργανώνονται σεμινάρια με προσκεκλημένους οπτομέτρες από άλλες χώρες, οπτομέτρες οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει στον τομέα της αναπτυξιακής οπτομετρίας και του vision training / therapy. Περισσότεροι από 100 οπτικοί οπτομέτρες έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια που διοργανώθηκε από το Vision Training Institute.

Τον Ιανουάριο του 2017 το γραφείο αποκτά ένα νέο όνομα και λογότυπο (EyeCanLearn – www.eyecanlearn.gr) ώστε να διαχωριστούν οι τομείς της οπτομετρικής αξιολόγησης και των προγράμματα εκπαίδευσης της όρασης από τον τομέα της διοργάνωσης των σεμιναρίων του Vision Training Institute

Τομείς Φροντίδας ECL

  • Προβλήματα διόφθαλμης όρασης
  • Στραβισμός – Αμβλυωπία (Τεμπέλικο μάτι)
  • Δυσκολίες στο σχολείο που σχετίζονται με την οπτική λειτουργία
  • Οπτικές διαταραχές από επίκτητες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
  • Αναπτυξιακά Προβλήματα παιδιών
  • Αθλητική Όραση (μειωμένη απόδοση εξαιτίας κάποιας οπτικής δυσλειτουργίας)