Η Brenda Montecalvo στην Ελλάδα !

Short BIO

Η Brenda Montecalvo OD, FCOVD, FAAO, FCSO είναι οπτομέτρης, συγγραφέας, και ομιλήτρια σε συνέδρια και σεμινάρια ανά τον κόσμο.  Συμμετέχει στο Neurolens Board και το Myopia Advisory Board. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Όραση, Μυστικά για σχολική επιτυχία που πρόσφατα έχουμε μεταφράσει στα Ελληνικά. Είναι επίσης συν-συγγραφέας του Εγχειριδίου της Αμερικανικής Ένωσης Οπτομετρών (ΑΟΑ) με θέμα τους εγκεφαλικούς τραυματισμούς.
Είναι εκλεγμένη Πρόεδρος του College of Syntonic Optometry, πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Αποκατάστασης Όρασης της AOA και είναι μέλος της Επιτροπής InfantSee (AOA), πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Οπτομετρών του Οχάιο και της Ένωσης Νευρο-Οπτομετρικής Αποκατάστασης (NORA). 

Επίσκεψη στην Αθήνα & Σεμινάριο

Η Brenda Montecalvo βρέθηκε στην Ελλάδα την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου (2023) κατόπιν προσκλήσεως του γραφείου μας (EyeCanLearn). Παρουσίασε ένα διήμερο σεμινάριο σε 25 οπτικούς οπτομέτρες με θέμα τον Στραβισμό, την Αμβλυωπία και τον Έλεγχο της Μυωπίας. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να διδαχθούμε από την πολυετή πείρα της και σε άλλα θέματα όπως τη σχέση όρασης και μάθησης. 

Η διαρκής ενασχόληση και έρευνα με θέματα όρασης και οπτικής εγκεφαλικής λειτουργίας προσφέρει στον οπτομέτρη την απαραίτητη γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει άτομα (παιδιά και ενήλικες) να βελτιώσουν την οπτική τους λειτουργία, να απαλλαγούν από συμπτώματα και περιορισμούς και να εξελιχθούν ανεμπόδιστα και με λιγότερη προσπάθεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους (μάθηση, εργασία, αθλητισμός, κοινωνική ζωή κ.α.)  

ON-LINE ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΟΥ

Όραση, Μυστικά για Σχολική Επιτυχία

Ένα πολύτιμο βιβλίο για γονείς, εκπαιδευτικούς, οπτικούς-οπτομέτρες και άλλους ειδικούς

Συγγραφέας: Dr Brenda Montecalvo (Οπτομέτρης)
Επιμέλεια-Μετάφραση ελληνικής έκδοσης: Φώτης Βελισσαράκος, Αναπτυξιακός Οπτομέτρης FCOVD

Μέχρι σήμερα οι επιλογές αγοράς είναι:

  1. D-ALL Ελλάδα LINK
  2. Amazon.co.uk (UK) LINK
  3. Amazon.de (ΓΕΡΜΑΝΙΑ) LINK
  4. Amazon.es (ΙΣΠΑΝΙΑ) LINK
  5. Amazon.fr (ΓΑΛΛΙΑ) LINK

Παραλαβή από το EyeCanLearn (Νέα Ερυθραία)
Καλέστε στο 210 8000179 – 6944353811 για να μάθετε αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο βιβλίο και να το παραλάβετε από το γραφείο μας (Γ. Παπανδρέου 14Α).

cc – για ελληνικούς υπότιτλους